SZABADULÓSZOBÁK

MINDEN nyitvatartási nap

13.00, 14.00, 15.00, 16.00, 17.00

Szabadulószobák

Rejtély a kastélyban, keresd a kulcsot!

Nem csak állandó kiállításunk nyújtja az élményt és a kalandot. Szabadulószobáinkban a klasszikus játékmenetnek megfelelően szórakozhatnak a résztvevők (vagyis meghatározott időn belül logikai feladatok segítségével kell kijutni egy helyiségből), a kerettörténet természetesen a kastélybeli élettel, illetve az egykori uradalom (amelynek központja a kastély volt) különleges történésével kapcsolatos.

  • Szabadulószobáink helyszíne a kastély borospincéje.
  • Játékainkat legfeljebb 6 fős csoportoknak és családoknak ajánljuk.
  • A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött; jelentkezni a +36 (66) 650-218 telefonszámon, vagy személyesen az ajándékboltban lehet.
  • Jegyár: 2200 Ft/főSzabadulószoba

Választható témák

Szabadulószoba külső helyszínen is

Ha hívtok, szabadulószobánkkal is megyünk! Céges rendezvények, fesztiválok, falunapok, oktatási intézmények programjait színesítjük nagy örömmel Tengernyi gond a kastélyban című szabadulószobánkkal. A közös játékhoz egy minimum 5x5 méteres zárt térre van szükségünk, amely lehet szoba, de akár egy sátor is.

Bérleti díjainkkal és időpontfoglalással kapcsolatban keress minket írásban a kastely@gyulakult.hu, de hívhatod a látogatóközpont +36 (66) 650-218 telefonszámát is.


A programváltozás jogát fenntartjuk.
Jegyvásárlás