RENDEZVÉNYHELYSZÍN

RENDEZVÉNYHELYSZÍN


N em csak a főúri lakok mindennapjairól tudhatsz meg többet, stílusos helyszínt is találhatsz a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontban. Családi eseményeknek, céges rendezvényeknek is helyet biztosítunk. Egyedi környezetet, meghitt hangulatot nyújtunk a bálteremben, a csemegetárban, a látványkonyhában, a kastély kápolnájában és a kávézóban.

Bérleti díjainkról érdeklődj írásban a kastely@gyulakult.hu címen,
de hívhatod a látogatóközpont +36 (66) 650-218 telefonszámát is.

B áltermünk nemcsak a legelegánsabb, de a legkiválóbban felszerelt rendezvénytere is a Dél-Alföldnek, ideális helyszíne céges- és magánrendezvényeidnek (legyen szó konferenciáról, állófogadásról, sajtótájékoztatóról, bankettről, díszvacsoráról, lakodalomról). Lakodalom megrendezése esetén kedvezményt biztosítunk a kápolna bérleti és/vagy az esküvői fotózás díjából.

A csemegetárban kisebb létszámú társaságok – akár étkezéssel kiegészített – eseményeit tudjuk kiszolgálni, de előzetes egyeztetést követően itt tudunk ebédet biztosítani az egynapos kirándulásra érkező iskolai, nyugdíjas és céges csoportok számára is. Ajánlataink között rendszeresen megtalálod a gyulai termékekből összeállított uzsonnát és tematikus (pl. vadételekből, vagy a kastély jelentős eseményein szerepelt menüsorból összeállított) vacsoráinkat is.

L átványkonyhánkban rendszeresen részt vehetsz 18-19. századi ételek készítését felidéző főzőkurzusainkon, de ételtörténeti foglalkoztatónk ideális helyszíne csapatépítő tréningjeiteknek is; a közös ételkészítést követően a főztötöket el is tudjátok fogyasztani a konyha melletti csemegetárban.

A kastély kápolnája több alkalommal is bizonyította már, hogy meghitt helyszíne kisebb létszámú esküvőknek, keresztelőknek, de akár szakmai tanácskozások lebonyolítására is alkalmas. Esküvő megrendezése esetén kedvezményt biztosítunk a bálterem bérleti és/vagy az esküvői fotózás díjából.

Kávézónk is több egyszerű vendéglátó helyiségnél; sajtótájékoztatód, kisebb céges reprezentációd ideális helyszíne.

 

Bérleti díjainkról érdeklődj írásban a kastely@gyulakult.hu címen,
de hívhatod a látogatóközpont +36 (66) 650-218 telefonszámát is.

 

Jegyvásárlás