Magyarország ősszel is vár!


Biztonságosak vagyunk

A Gyula adta kiváló adottságokon (a Várfürdő, valamint az egymástól néhány lépésre található kiállítóhelyek biztosította, páratlanul komplex kínálaton és az egyedülállóan szép, virágos belvároson) túl az is a városunkba tett látogatás mellett szól, hogy a járványidőszakban térségünk folyamatosan a legvilágosabb volt a fertőzöttek számát jelölő térképen.

Ha már így van, a többi turisztikai szereplővel együtt mindent meg is teszünk azért, hogy ez így is maradjon. A folyamatos fertőtlenítések mellett odafigyelünk a szociális távolságtartás és a kézfertőtlenítés lehetőségének biztosítására.


+1 látnivaló díjmentesen

Szeptember 9. és október 15. között vásárolj Négy az egyben csomagot a gyulai várban vagy a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontban,
és belépőddel ingyenesen tekintheted meg az Erkel Ferenc Emlékházat!


Többet adunk

Nem elégszünk meg az eddig is kiválóra értékelt szolgáltatásainkkal, most ugyanazért az összegért többet is adunk. Négy helyett öt jár azoknak, akik a gyulai várba és az Almásy-kastélyba is ellátogatnak.

A Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont állandó kiállítása, aktuális időszaki kiállítása és toronykilátója, valamint a Gyulai vár megtekintése mellett szeptember 9. és október 15. között nemzeti himnuszunk zeneszerzőjének szülőházát is megtekinthetik a Négy az egyben csomagban belépőt vásárlók.


Garantáljuk, hogy látogatásodat követően te is így búcsúzol Gyulától: visszajövünk!

Jegyvásárlás

MÁRCIUS 1-TŐL 10-18 ÓRA KÖZÖTT JÖHETSZ HOZZÁNK!