SZOLGÁLTATÁSOK

Múzeum- és ajándékbolt

V igye haza a kiállításon szerzett élményeit tárgyiasult formában is! Hívja segítségül ajándékboltunk kínálatát, hogy ismerőseinek, szeretteinek még teljesebb képet adhasson a gyulai Almásy-kastély egyedülálló tárlatáról!

Kínálatunkban a helyi (Békés megyei) kézműves termékek mellett megtalálja a kiállítás több érdekes darabját és a kastély logójával emblémázott ajándéktárgyakat.


Rendezvényhelyszín

N em csak a főúri lakok mindennapjairól tudhat meg többet, stílusos helyszínt is találhat a Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontban. Családi eseményeknek, céges rendezvényeknek is helyet biztosítunk. Egyedi környezetet, meghitt hangulatot nyújtunk a kastély tereiben, a kápolnában, vagy épp a kávézó Szürke termében.

Bérleti díjainkról érdeklődhet írásban a kastely@gyulakult.hu címen, de hívhatja a látogatóközpont +36 (66) 650-218 telefonszámát is.


Kastély Kávézó

A legjobb minőség, a legtökéletesebb kiszolgálás - ahogyan azt a vendég egy kastélyban elvárja. Arra törekszünk, hogy nálunk grófnak, grófnénak érezze magát minden látogató. A kávézó szolgáltatásai nem csak a kiállítás megtekintői számára érhetők el, önálló bejáratával és nyitva tartásával mindenkit vár, aki italaival, kávékülönlegességeivel szeretne feltöltődni, süteményeivel kényeztetné magát.


Kutya kennel

K edvenceddel utazol? Akkor jó hírünk van számodra!

Bár kastélyünk nem fogadhat négylábú vendégeket, kennelt biztosítunk a kis- és közepes testű kutyák számára.

A mindig fertőtlenített és friss vízzel ellátott kennelt maximum 2 órára vehetitek igénybe 1500 forintért. Jelezzétek igényeteket a jegypénztárban!

Ajánljuk figyelmetekbe kutya megőrzőnket, hogy kényelemben és biztonságban tudhassátok kedvenceiteket, mialatt kikapcsolódtok nálunk.

Jegyvásárlás