Kapcsolat

Nyitva tartás

Kedd-Vasárnap: 10.00-18.00
Hétfő: zárva
A jegykiadás utolsó időpontja: zárás előtt egy órával.

Tárlatvezetés

Kedd-Vasárnap: 10:30; 11:30; 14:30;

Csoportok számára lehetőség van a garantált időpontokon (10.30, 11.30, 13.30) túli tárlatvezetés igénylésére is, ezt azonban csak írásos megrendelés esetén tudjuk elfogadni. 15 percet meghaladó késés esetén az írásban kért tárlatvezetést sem áll módunkban biztosítani.

Elérhetőség

Telefonszám: +36 (66) 650-218

Email cím: kastely@gyulakult.hu

Megközelítés

A Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpontot Gyula belvárosában, a várral szemben, a Várfürdő szomszédságában találja. Budapest felől az M5 autópályán, majd az M44 úton, Szeged és Debrecen felől a 47-es úton, Békéscsabán keresztül közelítheti meg a román határ melletti várost.

Térkép

Aktuális időszaki tárlat

KINCSEK ŐRZŐJE

150 éves a gyulai Erkel Ferenc Múzeum

Az Erkel Ferenc Múzeum Magyarország harmadik legrégebben alapított vidéki múzeuma, Mogyoróssy János, a múlt értékeinek megőrzése iránt elkötelezett gyulai nemesember, gazdatiszt 1868-ban hozta létre. A múzeum alapításának 150 éves évfordulója alkalmából nyílt időszaki kiállítás a gyűjtemény jeles darabjai mellett eddig be nem mutatott műtárgyakat tár a közönség elé.

Bővebben
Gyulakult

Aktuális programok

Száz és száz esemény a magyar kultúra városában. Bővebb infók a művelődési ház rendezvényeiről, az Almásy-kastélyhoz, a várhoz, az Erkel emlékházhoz köthető történésekről és az Erkel Ferenc Múzeum érdekességeiről, a Vigadó, a Rondella Terasz programjairól, a Kohán Képtár kiállításairól, a Ladics-ház történeteiről, mindenről, ami gyulai.
Aktuális programokért, irány a gyulakult.hu
Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Ajánlott minimum felbontás : 1366x768