Rejtély a kastélyban, keresd a kulcsot! – szabadulószoba
2020.06.09.
Gyulai Almásy-kastély Látogatóközpont, Gyula, Kossuth Lajos u. 15, 5700 Get direction

A gróf úr tiszteletteljes kérését egészen egyszerűen nem lehet visszautasítani. Jeles személyiség érkezik, a személyzet azonban nem áll a helyzet magaslatán. Az idő vészesen fogy, ezernyi tennivaló adódik. A cselédek, inasok segítségre szorulnak, ebben a helyzetben egészen egyszerűen nem szabad hibázni!

A magas rangú vendég érkezésének hírére felbolydul az úri lak. Sürög-forog a személyzet, a házvezető katonás fegyelemmel osztogatja az ukázokat. Minden perc számít, mire a vendég megérkezik, mindennek a helyén kell lennie.

Csak ez lehet a szabadulás kulcsa.

Az Almásy-kastély szabadulószobája a nagy sikerre való tekintettel a garantált programok között is helyet kapott. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, jelentkezni telefonon, a 66/650-218 számon lehet! A legfeljebb ötszemélyes játékhoz a borospince szolgál helyszínként.

Az állandó tárlat egyik legnagyobb erénye, hogy a cselédség mindennapjaiba és ünnepeibe nyerhetünk betekintést, ebben az attrakcióban is ez a történetszál kapta a legnagyobb hangsúlyt. Míg a vár szabadulószobája, a Kulcskereső inkább a fiatalabb közönségnek, a kisebb gyermekeknek és családoknak szól, addig a kastély hasonló programja az idősebb korosztályt célozza. Ez persze nem azt jelenti, hogy kizárólag 18 év felettiek jelentkezhetnek, csak azt, hogy a feladványok nehézségi szintje erősebb a várbeli megmérettetésnél.

Rejtély a kastélyban, keresd a kulcsot! – szabadulószoba

Jegyár: 800 Ft/fő

Mentsd el a naptárba

Location

Oszd meg az eseményünket