Cipősdoboz-gyűjtőpont a kastélyban
10:00 - 2022.11.26.

Cipősdoboz-gyűjtőpont és fotópont a Mikulás dolgozószobájában.

November 25. és december 18. között.

Hétfő kivételével 10.00 – 16.00 között.

Segítség a cipősdoboz összeállításához:

  1. Végy egy üres cipősdobozt!
  2. Találd ki, milyen nemű és korú gyermeknek szeretnél ajándékozni! Ez sok minden lehet, az ajándéknak szinte csak a fantázia és a doboz mérete szabhat határt.

Adhatsz mesekönyvet és ifjúsági könyveket, színezőt, játékot, sporteszközt, higiéniai felszerelést, édességet, íróeszközt és egyéb iskolai felszereléseket. Kedves lehet egy képeslap néhány üdvözlő sorral, jókívánsággal.

Nem valók viszont a csomagba agresszivitásra késztető képek, játékok, illetve konzerv, romlandó étel, gyümölcs, törékeny tárgy, gyógyszer és folyékony termék (ha mégis teszel sampont, testápolót, csomagold azt be gondosan egy zárható tasakba)!

  1. Csomagold be az ajándékodat, ahogyan a szeretteidét szoktad!
  2. Tüntesd fel a dobozon, hogy milyen korosztályú és nemű gyermeknek szántad a csomagot! Használhatod ehhez a szeretetszolgálat előre készített szórólapjának címkéjét is, amit megtalálsz az Almásy-kastélyban is!
  3. Vidd el a gyulai Almásy-kastély cipősdoboz-gyűjtőpontjára! Nézz körül a Mikulás dolgozószobájában, próbáld ki az interaktív elemeket, szelfizz a fotelében és írj neki levelet a saját kívánságoddal!

 

Szervező

Naptárhoz adom